print

Vergoeding hydrotherapie

Dagelijks wordt er druk uitgeoefend op uw spieren en botten. Aan de ene kant komt dit door de zwaartekracht, maar ook door simpelweg te bewegen. Wanneer u bezig bent met het herstellen van een ongeluk of aandoening, kan deze druk extra zwaar zijn omdat u nog niet uw volledige kracht terug hebt. Hydrotherapie kan hiervoor de oplossing voor zijn. Wanneer u gewichtloos in het water bent, ervaart u meer vrijheid om te bewegen en kunt u concentreren op uw herstel.

Hierdoor is het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de vergoedingen die u kunt verwachten voor hydrotherapie. Hieronder staan een aantal punten op een rij om u te helpen in uw keuze. Bij het lezen is het belangrijk om uw persoonlijke situatie goed voor ogen te houden. Twijfelt u? Of hebt u nog specifieke vragen? Dan is het verstandig een gesprek te voeren met uw eigen zorgverzekeraar of specialist.

Vergoedingen hydrotherapie

Let op: Alle vergoedingen in de tabel zijn van toepassing wanneer u naar een gecontracteerde zorginstelling gaat. Gaat u naar een zorgverlener waar de zorgverzekeraar andere afspraken mee gemaakt heeft, dan kan de dekking anders uitvallen.

Bovengenoemde premies kunnen afwijken van de daadwerkelijke kosten. Controleer altijd de meest recente voorwaarden en premie voordat u een zorgverzekering afsluit.

Deze pagina is geupdate op: 14-10-2020